Logistiek en Technisch

Voor wie is de training?
De opleidingen “Logistiek en Techniek” zijn bedoeld voor iedereen die in de techniek en/of logistiek werkzaam wil zijn. Dat kunnen geaccrediteerde opleidingen zijn die leiden tot een (inter)nationaal erkend diploma, maar ook tot allerlei functies die maar deels gediplomeerd zijn of zelfs “niet gediplomeerd”. Hierbij kun je denken aan het spectrum van technisch specialist (werktuigbouwkunde) tot vorkheftruckchauffeur (logistiek).

Wat is de inhoud van deze training?
De inhoud van deze training is volledig afhankelijk van de eisen en wensen van de klant. Er zijn kleine maatwerktrajecten tot en met grote (gecertificeerde) MBO+ opleidingen. Dus zaak is om vooral om meer (maatwerk) informatie te vragen, waarbij met name de kans op een baan bij de bij ons aangesloten partner van doorslaggevend belang kan zijn voor de keuze van de training!

Organisatie
OKE4U staat bekend om haar flexibele en kwalitatieve vormen van onderwijs. Daarom zijn er allerlei maatwerkvormen mogelijk. De “standaard” cursus bestaat uit 6 dagdelen van 3 uur (overdag of ’s avonds). Het adres is Bedrijventerrein C-Mill, Jan Campertstraat 5 te Heerlen (melden bij de receptie). Cursus op een eigen of andere locatie is ook een mogelijkheid, net als een andere indeling of tijdsbesteding (of lesvorm).

Inschrijving
Aanmelding is mogelijk op onze website (www.OKE4U.nl) of via een email naarinfo@oke4u.nl. Bellen mag ook: 06-21981508. Na afloop van de cursus ontvangt u een bewijs van deelname.

Duur en kosten
Tijdsduur: verschilt van 4 dagdelen van 3 uur tot een meerjarige deeltijdopleiding. Vandaar dat er over de kosten niet meer kan worden verteld; vraag vooral om een maatwerk advies en offerte!

Mogelijk vervolg op deze training/cursus
Op deze training/cursus zijn meerdere vervolgtrainingen mogelijk: maatwerktrainingen voor experts en workshops m.b.t. de toepassing van de theorie in de praktijk. Dat betreft veelal maatwerktrajecten. Informatie m.b.t. de duur en kosten van deze vervolgtrainingen zijn op maat op te vragen bij info@oke4u.nl . Heeft u interesse, maar is dit niet de cursus die u zoekt? Bekijk onze andere mogelijkheden op www.OKE4U.nl . Heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via info@oke4u.nl. Bellen mag ook: 06-21981508.