Wat doet OKE4U? (1 van 4)

Iedereen is op zoek naar een ideale “work life balance”. Dit is namelijk essentieel voor je gezondheid en speelt een grote rol in hoe gelukkig je je voelt.

OKE4U staat voor Organisatie, Kennis en Emplooi voor U.

Wij helpen organisaties optimaal te presteren door het accent te leggen op de ontwikkeling van mensen. Want als je medewerkers beter in hun vel zitten, zijn ze ook gelukkiger, enthousiaster Ă©n productiever, waardoor je organisatie ook succesvoller wordt.

OKE4U ondersteunt je organisatie Ă©n medewerkers door maatwerkdiensten te leveren op het gebied van:
–   Organisatieadvies, zowel op uitvoerend als op tactisch en strategisch niveau: optimaliseren van bedrijfsprocessen, Balanced Score Card, SWOT analyses, business identity, optimalisatie AO/IC, informatiestromen, effectiviteit & efficiency;
–   Kennisdistributie: diverse opleidingen, trainingen, cursussen en workshops op het gebied van Management, Communicatie, (Internet) Marketing, ICT, Persoonlijke Ontwikkeling, en nog veel meer!
–   Emplooi: een scala aan diensten om de juiste personen op de juiste plaats binnen je organisatie te krijgen, maar ook voor iedere medewerker om de juiste balans te vinden tussen werk en privĂ©leven.

Kijk op onze website voor meer informatie, en volg ons op Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+ om niets te missen van de laatste ontwikkelingen!

Eind van de week zullen we het onderdeel “Organisatieadvies” verder toelichten en volgende week hoor je meer over onze Kennis- en Emplooi-diensten!